Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون «علائم اومیکرون »، «واکسن بوستر»، «حال زهرا چخماقی چگونه است؟»، «چرا مستمری کمیته امداد واریز نشده است؟»، «تعرفه گذاری خدمات پرستاری چیست؟»، «افزایش قیمت بنزین» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

علائم اومیکرون

اومیکرون یکی از خطرناک و نگران کننده ترین سویه های ویروس کرونا است که به تازگی نمونه های ابتلا به آن در ایران نیز مشاهده شده و به صورت رسمی اعلام شده است.

همین اتفاق و نگرانی ها سبب شده تا اکنون سویه اومیکرون به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

در مورد این سویه از ویروس کرونا توضیح بیشتر اینکه این گونه ویروس با حدود ۵۰ جهش ژنتیکی، رکورد بیشترین تعداد جهش‌های ژنتیکی را به خود اختصاص داده است. به گفته محققان حدود ۳۰ جهش ژنتیکی ویروس در پروتئین تاجدار آن رخ داده است که ابزار اصلی ویروس برای ورود به سلول‌ها محسوب می‌شود و هدف اصلی واکسن‌ها بوده است. در مقایسه با اومیکرون ، گونه دلتا تنها دارای ۱۳ جهش ژنتیکی در پروتئین تاجدار خود بود.

به گفته محققان،  اومیکرون دارای مجموعه غیرمعمولی از جهش‌های ژنتیکی است که برخی از آن‌ها قبلا در گونه‌های دلتا و بتا شناسایی شده و بر قابلیت انتقال و فرار ویروس از سیستم ایمنی اثرگذار هستند، اما بسیاری از این جهش‌های ژنتیکی ناشناخته باقی مانده‌اند.

با وجود این که نگرانی‌هایی در خصوص بی تاثیر بودن واکسن‌ها بر گونه اومیکرون وجود دارد، تاکنون مستنداتی که نشان دهنده توانایی اومیکرون در فرار از محافظت ایجاد شده توسط واکسن‌های کرونا باشد، به دست نیامده است. البته از میان ۳۰ جهش ژنتیکی پروتئین تاجدار ویروس، تعدادی از جهش‌ها با مقاومت ویروس در برابر پادتن‌های ایجاد شده در اثر واکسیناسیون یا ابتلا به بیماری، در ارتباط هستند. همچنین در این گونه جدید یک ژن حذف شده که ژن مشابه آن در گونه‌های آلفا، بتا، گاما و لامبدا وجود داشته است. به اعتقاد محققان حذف این ژن موجب تقویت قابلیت ویروس در فرار از واکنش‌های سیستم ایمنی بدن شده است.

گفتنی است، در کنار علائمی که پیشتر برای ابتلا به کووید ۱۹ مطرح شده است، به تازگی دانشمندان کشف کردند که سویه امیکرون باعث بروز علائم منحصر به فرد دیگری در افراد شده است. این علائم شامل موارد ذیل می‌شود:

1-خارش گلو ۲- سرفه خشک ۳- خستگی شدید ۴- درد عضلانی ملایم ۵- تعریق شبانه

بیشتر بخوانید 

اومیکرون افراد واکسینه شده را نیز مبتلا می‌کند واکسن بوستر

با افزایش قابل ملاحظه شمار افرادی که دوز دوم واکسن کرونای خود را دریافت کرده اند، اکنون بحث دوز یادآور یا واکسن بوستر در میان افکار عمومی و کاربران شبکه های مجازی داغ شده است.

به طور کلی می توان گفت پس از تزریق دوز دوم و با یک فاصله زمانی مشخص لازم است تا افراد برای دریافت واکسن بوستر یا دوز یادآور خود اقدام کنند.

البته توضیح بیشتر اینکه بوستر یا دوز یادآور تنها به واکسن کرونا اختصاص ندارد و واکسن های دیگری نیز هستند که به دوز یادآور نیاز دارند.

بیشتر بخوانید 

توصیه‌ها در خصوص تزریق دوز بوستر واکسن کرونا حال زهرا چخماقی چگونه است؟

زهرا چخماقی یکی از خبرنگاران و گزارشگران صدا و سیما است که اخیراً و به واسطه عارضه عروقی به کما رفت و همین مسئله او را به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرد.

دو روز پیش مادر زهرا چخماقی که خود نیز یکی از گویندگان بخش خبری سیما بوده است، از بهبود حال دخترش خبر داد و از قرار معلوم وضعیت کلی این خبرنگار رسانه ملی رو به بهبودی است.

در مورد این موضوع توضیح بیشتر اینکه فریده فرخی نژاد مدرس گویندگی و مادر زهرا چخماقی، درباره آخرین وضعیت سلامتی این گزارشگر تلویزیون گفت: خوشبختانه دخترم بحران را پشت سر گذاشته و از کما خارج شده و رو به بهبودی است. او امروز با ماژیک بر روی کاغذ متنی را نوشت و از همه مردمی که برایش دعا کرده بودند تشکر و قدردانی کرد.

 فریده فرخی‌نژاد با اعلام این خبر که زهرا چخماقی در بیمارستان تحت مراقبت‌های ویژه است اظهار داشت: خوشبختانه سطح هوشیاری، وضعیت تنفس و ضربان قلب دخترم مناسب است و احتمالا تا دو سه روز آینده لوله‌های تنفسی را از دهان و بینی او جدا می‌کنند.

فرخی‌نژاد علت احتمالی بیماری دخترش را گرفتگی‌های ریز عروق در ناحیه ریه خواند و گفت: مشکل زهرا با سردرد و تنگی نفس شروع شد و در حالی که او را به بیمارستان منتقل می‌کردیم از هوش رفت. در این چند روز شایعات مختلفی درباره بیماری او مطرح شد که هیچ کدام درست نیست.

بیشتر بخوانید 

مادر زهرا چخماقی شایعات را تکذیب کرد چرا مستمری کمیته امداد واریز نشده است؟

در روزهای پایانی هرماه کمیته امداد امام خمینی (ره) مستمری خانواده های تحت پوشش خود را واریز می کند.

با این همه و از قرار معلوم در ماه آذر هنوز کمیته امداد موفق نشده است مستمری همه خانواده های تحت پوشش و مستمری بگیر خود را واریز کند و همین مسئله سبب شده است تا سوال چرا مستمری کمیته امداد واریز نشده است؟  به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

بیشتر بخوانید 

هیچ ثروتمندی از کمیته امداد مستمری نمی‌گیرد تعرفه گذاری خدمات پرستاری چیست؟

مدت های مدیدی است که موضوع تعرفه گذاری خدمات پرستاری به یکی از بحث های داغ در جامعه پرستاری تبدیل شده و به عنوان یک مطالبه جدی از سوی آنها پیگیری می شود.

پرستاران بر این باور هستند که در حوزه بهداشت و درمان بسیاری از خدمات اولیه و ثانویه توسط ایشان به بیماران ارائه می شود اما به واسطه اینکه آنها مهر و یا امکان تجویز نسخه و دیگر دستورات را ندارند، از این محل درآمدی ندارند و در مجموع به واسطه نبود تعرفه درآمد آنها در این حوزه نسبت به پزشکان بسیار ناچیز است.

همین مسئله ماجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به یکی از ترندهای گوگل در مقاطع زمانی متفاوت تبدیل می کند.

البته در این رابطه به تازگی خبر رسیده است که قرار است این اقدام بزودی عملیاتی شود.

وزیر بهداشت نیز در همین رابطه جمعه گذشته به رسانه ها گفت: با برگزاری جلسه و جمع بندی نهایی در «کوتاه مدت» با همراهی و همیاری مجلس شورای اسلامی، کمیسیون بهداشت و درمان، سازمان برنامه و بودجه و همچنین سازمان نظام پرستاری، تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به صورت «موقت» تا پایان سال، اجرایی می کنیم.

بیشتر بخوانید 

تعرفه گذاری خدمات پرستاری چیست؟ افزایش قیمت بنزین

انتشار تصویر یک نامه از سوی معاون اقتصادی رئیس جمهور در شبکه های اجتماعی و نیز چند مصاحبه از سوی دیگر چهره های اقتصادی دولت سبب شد تا موضوع افزایش قیمت بنزین به یکی از ترندهای مهم گوگل تبدیل شود.

ماجرای ترند شدن این عبارت از این قرار است که مقرر شده تا به صورت پایلوت سهمیه بنزین در دو جزیره کیش و قشم به جای پرداخت به خودروها به کد ملی ساکنان جزیره تعلق بگیرد چه آنهایی که خودرو دارند و چه آنهایی که خودرو ندارند.

به بیان دیگر با این کار دولت بنا دارد تا عدالت را در توزیع این یارانه برقرار کند و اساساً موضوع افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.

در همین رابطه علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت روز گذشته در گفت‌وگو با بخش خبری 14 شبکه اول سیما، در خصوص شایعات مطرح شده مبنی بر افزایش دوباره قیمت بنزین، با تکذیب این شایعات اظهار داشت: در خصوص بنزین قرار بوده که صرفا در شیوه توزیع بنزین یارانه‌ای  (1500 تومانی) تغییراتی ایجاد شود و این از زمان دولت گذشته مطرح بوده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در نرخ بنزین نه قرار بوده که ایجاد شود و نه بعد از این ایجاد می‌شود، گفت: تغییر در شیوه توزیع بنزین با هدف برقراری عدالت در اختصاص یارانه انرژی است و برای آنکه مطالعات آزمایشی این طرح بهتر انجام شود، دو جزیره کیش و قشم انتخاب شدند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: اولا بنا نیست در سطح ملی تغییری در شیوه توزیع و نرخ بنزین یارانه‌ای ایجاد شود و در دو جزیره کیش و قشم هم در نرخ سوخت هیچ تغییری ایجاد نمی‌شود و تنها شیوه توزیع به صورت آزمایشی تغییر می‌کند.

بهادری جهرمی درباره جزئیات بیشتر این طرح گفت: تا پیش از این یارانه سوخت به دارندگان خودروها اختصاص می‌یافت که این عادلانه نیست، چون عده‌ای خودرو ندارند؛ لذا برای برقراری عدالت یارانه‌ای سرپرستان خانوارها به نوعی متولی این امر می‌شوند.

وی افزود: بر اساس این طرح، اگر قرار است یارانه‌ای به سوخت پرداخت شود، این یارانه‌ به حساب کسانی واریز می‌شود که خودرو ندارند و از یارانه سوخت هم استفاده نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید 

خبر مهم در مورد یارانه بنزین | بنزین گران می شود؟

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا بودجه 1401 مذاکرات وین شب یلدا ایام فاطمیه اومیکرون حسن ایرلو افزایش قیمت بنزین زهرا چخماقی کمیته امداد اومیکرون واکسن بوستر تعرفه گذاری خدمات پرستاری آلودگی هوا بودجه 1401 مذاکرات وین شب یلدا ایام فاطمیه اومیکرون حسن ایرلو تعرفه گذاری خدمات پرستاری افزایش قیمت بنزین بیشتر بخوانید زهرا چخماقی واکسن بوستر کمیته امداد جهش ژنتیکی شیوه توزیع گوگل تبدیل دوز یادآور یارانه ای واکسن ها جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!

دریافت مالیات بر دستِ داریوش بزرگ شکل گرفته و بعد‌ها در دوران انوشیروان دادگر بازنگری و به‌روزرسانی شده، اما همواره در حدود ده درصد عایدی سالانه وتنها جوامع برده‌دارِ غربی در حد سی تا پنجاه و گاه هفتاد درصد مالیات می‌ستانده‌اند.

به گزارش عصر ایران، کارگروه اجتماعی و سلامت حزب مهستان ایران دربارۀ آنچه «افزایش مهارگسیختۀ مالیات‌ها» خوانده در نامه‌ای سرگشوده به وزیر امور اقتصادی و دارایی نکات متفاوتی را مطرح کرده است.

اگر چه افزایش اتکای بودجه دولت به درآمد‌های مالیاتی را یک موفقیت برای دولت می‌داند، اما از آنجا که نه بین انواع مالیات‌دهندگان نسبت عادلانه برقرار است و نه گاه نسبت مالیات پرداختی به درآمد چنین است و نیز در استقبال از کنش گری یک حزب در عصر رکود جامعه مدنی متن این نامۀ سرگشوده را منتشر می‌کند خاصه این که نکات تاریخی ایران‌گرایانه هم در متن پررنگ است:

با سلام و احترام. با نزدیک شدن به خردادماه و موعد پرداخت مالیات نکته‌های زیر را به عرض می‌رسانیم:

۱. خود نیک می‌دانید که وضعیت کنونی اقتصاد کشور، که در عین افزایش قیمت‌ها شاهد کاهش رشد اقتصادی هستیم و اقتصاددانان به آن رکود تورمی می‌گویند، با افزایشِ بی‌منطقِ مالیات ــ جدا از تالی‌های فسادآور هم‌چون افزایش خدمات، کالا‌ها و ویزیت‌ها یا فرار مالیاتی یا افزایش رشوه و زدوبند ــ در طول زمان به فرار بیشترِ کارآفرینان، افزایش نرخ بیکاری و باز بدتر شدنِ اقتصاد خواهد انجامید و این چرخه‌ی معیوب را، در سالی که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیده شده است، شدیدتر خواهد نمود.

۲. دریافت مالیات و افزایش سالانه‌ی آن باید بر مبنای خرد و عدالت باشد که به نظر نمی‌رسد هیچ کدام از مبانی حقوقی و اقتصادی در این شرایطِ رکود تورمی در نظر گرفته شده باشد.

برای نمونه، دریافت بالاترین ضریب از پزشکان (۳۵ درصد) در میان مشاغل، جدا از آن‌که تبلیغی منفی برای دانش‌اندوزی خواهد بود و به دل‌سرد کردنِ این قشر فرهیخته و خروج بیشترشان از کشور آن‌هم در حالی که آمار این خروج در سال‌های اخیر به سطحی دهشت‌ناک رسیده می‌انجامد، آیا فشار بیشتر به مردمی را در پی نخواهد داشت که در زیرِ بدترین وضعیت اقتصادی کشور در دهه‌های گذشته قرار دارند؟ و آیا از نگاه دولتی که پی‌جویِ «ایران قوی» و «عدالت‌خواهی» است شایسته نیست که با نظارتی دقیق بر تعرفه‌ی خدمات، هزینه‌ی کالا‌ها و نیز ویزیت‌های پزشکان... اگر نمی‌تواند از آن‌ها بکاهد دست‌کم آن‌ها را ثابت نگاه دارد به جای آن‌که بر میزان مالیات بیفزاید و در این وضعیت آشفته به اندیشه‌ی بهره‌برداری خودش باشد و کسری درآمدِ سیستم مدیریتی ناکارآمدش را، به جای بازنگری سیاست‌های کلانش، از این راه جبران نماید؟

۳. افزایش مهارگسیخته‌ی مالیات‌ها در شرایط کاهش سطح درآمدی و نحوه‌ی برخورد اداره‌ی مالیات در کنار تعامل دیگر سازمان‌های ذی‌ربط نشانه‌ی خوبی از کارآمدی نهاد متبوع و زیر دست شما نیست، هم‌چنان که خبری از این سخت‌گیری بر روی بزرگ‌ترین نهاد‌های اقتصادی کشور وجود ندارد. شفاف‌سازی شما در این زمینه مایه‌ی امتنان است، نیز وزیر محترم بهداشت، آن‌هم در سالی که مشارکت مردم مورد طلب است، تا نسبت به چگونگی هزینه‌کردِ سهم یک‌نهمِ مالیات‌ها و عوارض وصولی موضوع ماده‌ی ۷ و بند‌های الف و ب ماده‌ی ۲۸ قانون مالیات ارزش‌افزوده، که می‌بایست به حوزه‌ی سلامت اختصاص یابد، گزارش دهند و به این ترتیب، پزشکان محترم از چگونگیِ تأثیر خود بر آبادانی کشور آگاه شوند.

۴. گفتنی است، دریافت مالیات که از نوآوری‌های تمدن ایرانی بوده و نخستین شکل استانده (استاندارد) و فراگیر آن بر دستِ داریوش بزرگ شکل گرفته و بعد‌ها در دوران انوشیروان دادگر بازنگری و به‌روزرسانی شده است همواره در حدود ده درصد عایدی سالانه‌ی افراد بوده، آن‌هم به شرط رونق زندگی و شرایط کلی جامعه که در آن زمان بیشتر معطوف به آب‌وهوا یا جنگ بوده است؛ و شایسته‌ی توجه است که در همین حد و اندازه ــ زیرِ نامِ زکات ــ به دوران اسلامی هم رسیده است و در تاریخ تنها جوامع برده‌دارِ غربی بوده‌اند که در حد سی تا پنجاه و گاه هفتاد درصد مالیات می‌ستانده‌اند که در واقع معادلِ همان رویه‌ی پیشین‌شان، یعنی غارتگری، بوده است.

از این رو، خواهشمندیم هر چه سریع‌تر جلوی این بی‌داد گرفته شود و برای اصلاح قوانین مربوط و اجرای صحیح و درست آن از برای ایجاد امنیت و آسایش مردم و کارآفرینان کشور اقدام گردد. در آن صورت (عادلانه و منطقی بودن مالیات و شفاف بودن هزینه‌کردها) هم مردم با آن همراهی خواهند داشت و هم امید به بهبود اقتصاد بیشتر خواهد شد، در حالی که بر خلاف این رویه هم امنیت روانی و آسایش جامعه به خطر می‌افتد و هم پایداری نظم موجود.

دیگر خبرها

  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم