Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره انجمن مدیران پایگاه های خبری استان تهران طی نامه‌ای از معاون اطلاع رسانی و امور مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای ابلاغ الزام همه دستگاه ها به انتشار آگهی دولتی از مرجع معاونت مطبوعاتی و اجازه استفاده پایگاه‌های خبری از این امکان قدردانی کرد. 

در بخشی از نامه امیرعلی امیری، خطاب به فرشاد مهدی‌پور معاون اطلاع رسانی و امور مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: ابلاغیه معاونت محترم اول ریاست جمهوری حائز نکات بسیار مهمی بود از جمله الزام همه دستگاه ها به انتشار آگهی دولتی از مرجع معاونت مطبوعاتی و حضور پایگاه های خبری ۲۱ سال پس از اصلاح قانون مطبوعات که طی آن هیچگاه پایگاه های خبری علی رغم پیشتاز بودن در حوزه اطلاع رسانی از این حق مسلم بهره مند نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن صنفی مدیران رسانه نیز ضمن تشکر از نمایندگان مجلس، مدیران وزارت فرهنگ و تمام کسانی که در راستای حمایت از رسانه ها گام برمی‌دارند نسبت به افزایش بودجه ۱۴۰۱ مطبوعات در کمیسیون تلفیق در پیامی آورده است: تصویب افزایش بودجه ۱۴۰۱ مطبوعات در لایحه دولت، ردیف کمک به مطبوعات در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی که حاصل پیگیری های معاون مطبوعاتی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد و تشکل‌های صنفی و همه فرهنگ دوستان بود، بارقه های امید به آینده را در دل مدیران رسانه روشن ساخت.

در بخشی از این پیام آمده است: تحقق این مهم در شرایط تحریمی کشور و مشکلات اقتصادی آن، گامی بزرگ در جهت حمایت از بقای رسانه ها و ایجاد انگیزه برای تداوم فعالیت فرهنگی قلمداد می شود. 

این پیام می افزاید: پیگیری و تلاش در راستای رفع دغدغه‌های مدیران رسانه در حوزه های مختلف از جمله پیگیری تخصیص کاغذ یارانه‌ای، پیگیری مشکلات بیمه خبرنگاران و  تمدید تفاهم نامه سازمان تامین اجتماعی با معاون مطبوعاتی، پیگیری امور مربوط به سازمان امور مالیاتی کشور و مالیات رسانه ها و تعامل با مدیران رسانه و حمایت بر اساس نیازها و هزینه های امروز به منظور ایجاد بستر توسعه کمی و کیفی، از مهم‌ترین درخواست های انجمن صنفی مدیران رسانه است که قطعا در سایه همدلی و همراهی مدیران معاونت مطبوعاتی و تشکل های رسانه ای محقق خواهد شد و می‌توان نسبت به آینده امیدوار بود.

انجمن صنفی مدیران رسانه در پیام تشکر خود، از وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درخواست کرد با همدلی و نگاه حمایتی مشکل مالیات در حوزه فرهنگ را یک بار برای همیشه حل کنند تا مدیران فرهنگی به جای تلاش جهت حل گرفتاری های مالی و مالیاتی تمام فکر و اندیشه و توان خود را در جهت خدمت به فرهنگ به کار گیرند.

در روزهای آغازین اسفند ماه جاری بر اساس بخشنامه ابلاغی معاون اول رئیس‌جمهور، تمام دستگاه‌های اجرایی باید آگهی‌های مورد نظر خود را برای درج در رسانه‌ها، از طریق سامانه جامع رسانه‌های کشور به اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در تهران و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها ارسال کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: پایگاه های خبری مدیران رسانه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • مارکینیوش: می‌خواهیم فرهنگ پاری سن ژرمن را به همه نشان دهیم
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم