Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس به کمیسیون اجتماعی مأموریت داد تا با برگزاری جلساتی با مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشکل ثبت‌نام جاماندگان یارانه‌بگیر در سامانه رفاه را پیگیری کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی حدادی نماینده طالقان در مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 21 اردیبهشت) قوه مقننه طی تذکر شفاهی گفت: نکته بسیار مهمی که در شرایط کنونی در سطح جامعه نگرانی ایجاد  کرده است، وضعیت جامانده‌های یارانه‌بگیر است چرا که اعلام شد سامانه‌ رفاه به منظور ثبت‌نام این افراد باز شده است اما از روز گذشته تاکنون پیام‌های زیادی دریافت کردیم که افراد نمی‌توانند در این سامانه ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این اقدام ارزشمندی است که در راستای اصلاح ساختار نظام اقتصادی اتفاق می‌افتد اما اکثر جاماندگان یارانه‌بگیر که نمی‌توانند در سامانه رفاه ثبت‌نام کنند از جمله دهک‌هایی هستند که یارانه شامل آنها می‌شود بنابراین لازم است در این رابطه تذکر داده شود تا با اصلاح مشکل ایجاد شده مردم بتوانند در سامانه رفاه ثبت‌نام کنند.

علی نیک زاد نایب رئیس مجلس در پاسخ به این نماینده خطاب به نمایندگان دولت حاضر در نشست افزود: این حرف درست و دقیقی است بنابراین هم کمیسیون اجتماعی مجلس و هم نمایندگان دولت آقایان حسینی و ادیانی به این موضوع عنایت داشته باشید تا به گونه‌ای عمل شود که شیرینی این کار به تلخی تبدیل نشود.

وی یادآور شد: تعدادی از دریافت یارانه جا مانده‌اند و این در حالی است که سامانه رفاه که باید در آن ثبت‌نام کنند درست عمل نمی‌کند بنابراین نیاز است در این رابطه تذکر جدی دهید بنابراین از آقای ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی می خواهیم که در این رابطه جلساتی را با مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار کند.

همچنین رحمت اله نوروزی نماینده علی آباد در مجلس طی اخطاری با استناد به اصول 19 و 22 قانون اساسی، گفت: اقدامات انجام شده در زمینه یارانه ها مشکلات عدیده ای را ایجاد کرده است و اقشار مختلف از جمله کارمندان، کارگران و اقشار آسیب پذیر جامعه که با نمایندگان در ارتباط هستند نسبت به قطع یارانه های خود اعتراض دارند.

وی ادامه داد: از هیئت رئیسه مجلس درخواست داریم تا در زمینه رفع مشکلات به وجود آمده در پرداخت یارانه ها به اقشار مذکور پیگیری های لازم را با توجه به تورم و مشکلات عدیده انجام دهد.

وی افزود: ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ها پاسخگوی مشکلات مردم نیستند به همین دلیل از وزیر مربوطه درخواست داریم در این زمینه اقدامات اساسی را انجام دهند.

علی نیک زادثمرین رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درخواست می کنیم در نشستی با حضور نمایندگان دولت از جمله معاون پارلمانی رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشکلات را پیگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس کار و رفاه اجتماعی کمیسیون اجتماعی ثبت نام کنند یارانه بگیر سامانه رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم