Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@15:54:08 GMT

دستور ویژه قالیباف: حذف برخی یارانه بگیران را پیگیری کنید

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۴۸۸۵

دستور ویژه قالیباف: حذف برخی یارانه بگیران را پیگیری کنید

سلمان اسحاقی نماینده قائنات در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 25 اردیبهشت) قوه مقننه و  در اخطاری گفت: ما در مجلس سه بازوی مشورتی اعم از مرکز پژوهش ها، کمیسیون ها و مشاوران تخصصی و انفرادی داریم، اما بدعت اشتباهی گذاشته شده که به رأی گیری نمایندگان آسیب می زند، کمیسیون ها یا دولت نمی تواند درباره پیشنهادات مطرح پیرامون طرح و لوایح نظری نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظر تخصصی کمیسیون ها درباره پیشنهادات برای نمایندگان مهم است و آن را در رأی  گیری مدنظر قرار می دهند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در مورد مسائلی که پیگیری می کنیم، اتفاقی به نام جراحی اقتصادی در کشور رخ داده، اما برخی موضوعات در این جراحی نادیده گرفته شده است. متاسفانه از دورترین روستاها و نقاط حوزه انتخابیه تماس می گیرند و می گویند که یارانه شان قطع شده است، در حالی که قرار ما این بود ضمن حفظ قیمت های شهریور سال گذشته، جراحی اقتصادی انجام شود، اما این اتفاق نامبارک به شکل دیگری رخ داده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم خطاب به رئیس مجلس، پیشنهاد داد که کارگروه یا تیم جهادی ای را مدنظر قرار دهید تا بتواند دغدغه مردم را در کنار گرانی ها که در آینده می تواند تثبیت قیمت ها را داشته باشد، پیگیری کند. ضعیف ترین مردم جزو یارانه بگیران نیستند، لذا در کنار حمایت از دولت، ضروری است دولت را مکلف کنید در یک بازه زمانی تکلیف حق مردمی که اجحاف شده را تعیین و آنها را مورد توجه قرار دهد.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به اخطار این نماینده پیرامون نظر کمیسیون ها درباره پیشنهادات طرح و لوایح گفت: برخی پیشنهادات در کمیسیون مطرح نشده و نمایندگان در صحن علنی آن را بیان می کنند، لذا کمیسیون درباره آن نظری ندارد، کما اینکه ممتنع هم یک رأی است، بنابراین این موضوع وارد نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص حذف یارانه برخی از مردم و گرانی های اخیر، یادآور شد: در رابطه با بحث دهک ها در نطق و تذکر یادآور شدم که این موضوع با جدیت دنبال می شود. کمیسیون اجتماعی مجلس نیز موظف به پیگیری موضوع شده، روز گذشته هم در رابطه با همین بحث با شخص رئیس جمهور محترم جلسه ای داشتم و صحبت کردیم. این مسئله پیگیری خواهد شد.

سیدجواد حسینی کیا نماینده سنقر در مجلس نیز طی تذکری، گفت: در حال حاضر و با حذف ارز ترجیحی، گرانی بیداد می کند و نظارت جدی نیز وجود ندارد، مردم فریاد می زنند و کسی پاسخگو نیست، تقاضا دارم دستور رسیدگی فوری به این موضوع داده شود که فضای جامعه بیش از این ملتهب نشود.

وی افزود: خواسته مردم این است که مشکلات حل شود و یارانه به درست مصرف کننده واقعی و نیازمندان برسد. در شرایط کنونی باید وحدت و همدلی حاکم باشد، اما کار باید اصولی پیش رود.

به گزارش تسنیم، حسین حق وردی نیز در تذکر شفاهی با تشکر از اقدامات انقلابی دولت درخصوص جراحی اقتصادی و مبارزه با واسطه ها، دلالان و مافیای متعدد در کشور گفت: باید دقت شود که هزینه های این اقدامات، صبر و حوصله مردم را لبریز نکند و با نظارت دقیق و موثر از سوءاستفاده های احتمالی جلوگیری و قبل از هر اقدامی، اقناع سازی رسانه ای انجام شود.

وی ادامه داد: همچنین به اعتراضات بحق مردم در مورد دهک بندی ها و تخصیص یارانه ها توجه جدی شود و حذف برخی خانواده ها از دریافت یارانه قابل قبول نیست.

حق وردی تصریح کرد: سخت گیری شعب مختلف بانک ها از پرداخت وام ازدواج و سایر وام های خرد یأس و ناامیدی مردم و جوانان را در پی داشته، این درحالی است که مسئولان عالی رتبه به صورت مداوم در تلویزیون از عدم سخت گیری بانک ها به ویژه در بحث ضمانت های بانکی صحبت می کنند و این موجب ایجاد دوگانگی در کشور می شود؛ یا مسئولان از شرایط شعب خبر ندارند و تصمیماتی می گیرند که در میدان عمل قابلیت اجرایی ندارد، یا شعبات به تصمیمات اتخاذ شده توجهی نمی کنند، در هر صورت دوگانگی موجب افزایش مشکلات برای مردم شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: می طلبد وزیر ورزش برای حل مشکلات ادارات ورزشی و جوانان شهرستان ها اقدام عاجلی انجام دهد؛ چرا درآمدهای اختصاصی ادارات برنمی گردد تا آنها به موقع بتوانند بیمه و حقوق پرسنل خود را پرداخت کنند. همچنین از مسئولان بنیاد مستضعفان می خواهم در بازگرداندن باغ هارون شهرستان قدس به مردم توجه ویژه داشته باشند.

منبع: تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: قالیباف حذف یارانه بگیران کمیسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • خبر جدید برای یارانه‌بگیران/ این کار را انجام ندهید، یارانه‌تان قطع می‌شود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود