Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس به ترفند کلاهبرداران سایبری با عنوان « جاماندگان یارانه» اشاره و اظهار داشت: کلاهبرداران همانند پیامک جعلی ثنا با ارسال انبوه پیامک جعلی حاوی لینک به شهروندان تحت عنوان ثبت نام یارانه، واریز یارانه یا ویرایش اطلاعات سرپرستان خانوار اقدام به هدایت افراد به درگاه‌های بانکی جعلی و یا نصب بدافزارهای موبایلی کرده و سپس حساب آنها را خالی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سرهنگ رجبی با بیان این مطلب که تنها سامانه رسمی برای پیگیری یارانه ها سایتhemayat.mcls.gov.ir است به شهروندان توصیه کرد که اپلیکیشن های معرفی شده در پیامک های جعلی یارانه نقدی را نصب نکنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا انتظامی‌ با بیان اینکه افراد به هیچ عنوان بر روی لینک های مندرج در پیامک های دریافتی از منابع ناشناس کلیک نکنید تصریح کرد: افراد برای پیگیری یارانه قطع شده از طریق سامانه‌هایی که در رسانه ملی معرفی می شود اقدام کنند.

وی به شهروندان توصیه کرد: اطلاعات شخصی خود را به افراد ناشناس ندهند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سرهنگ رجبی مراقب پیامک های جعلی یارانه باشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!

مصطفی میرسلیم در گفتگویی با برنامه اینترنتی «سایه‌روشن» درباره خلخالی گفت: من خبر داشتم که برخی از همراهان ایشان برای اینکه مجوز ورود به یک خانه را بگیرند برخی از مواد مخدر یا موارد دیگر را به داخل منزل پرتاب می‌کردند و بعد به اهالی خانه می‌گفتند ما آمده ایم برای تفتیش و ... بالاخره این قیبل کار‌ها زیاده روی‌هایی بود که اوایل انقلاب صورت می‌گرفت.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات